Cristian Hriţuc o înlocuieşte pe Monica Iacob Ridzi la şefia Organizaţiei de Tineret a PDL

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL, Cristian Hriţuc, a preluat conducerea organizaţiei, în locul Monicăi Iacob Ridzi, a anunţat, duminică, la finalul Colegiului Director, preşedintele partidului, Emil Boc.

232 afișări

Boc a precizat că, în cadrul Organizaţiei de Tineret a PDL, ţinând cont că Monica Iacob Ridzi este în concediu de maternitate, atribuţiile de preşedinte al acestei organizaţii au fost delegate pentru prim-vicepreşedintele Cristian Hriţuc, care va coordona această organizaţie în perioada următoare.

Cristian Hriţuc a fost numit prim-vicepreşedinte OTPDL în urma fuziunii PDL cu PLD, el făcând parte din aripa liberal-democrată a formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici