Cristian Popescu Piedone a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone a depus, miercuri, jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 4 al Capitalei, el declarând, după ceremonia de învestire, că aleşii publici au "datoria sacră" de a pune interesele cetăţenilor "mai presus de toate".

214 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 4

Cristian Popescu Piedone (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Acum patru ani am jurat să fac ceea ce este mai bine pentru Sectorul 4 şi Dumnezeu mi-a ajutat. Noi, aleşii publici, avem o datorie sacră faţă de cetăţeni, interesul acestora mai presus de orice. Singura politică pe care o vom face în Sectorul 4 va fi politica cetăţeanului", a spus Cristian Popescu Piedone.

Ceremonia de învestire a primarului a avut loc după şedinţa de constituire a Consiliului Local al Sectorului 4, în care fiecare consilier a depus jurămantul.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că toate şedinţele Consiliului Local Sector 4 vor fi transmise on-line.

Reprezentantul USL Alexandru Leonte Popescu, a fost ales, în prima şedinţă a Consiliului Local, în funcţia de viceprimar al Sectorului 2, post pe care l-a mai ocupat şi în mandatul 2008 - 2012.

În Consiliul Local al Sectorului 4 vor fi 20 de consilieri USL, patru consilieri PDL şi trei consilieri PP-DD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici