Cristian Popescu Piedone despre primarul Antonie Solomon: E împăratul vostru

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, s-a declarat, sâmbătă, la Craiova, convins că edilul Craiovei, Antonie Solomon, va câştiga încă un mandat la Primărie, adăugând că acesta este "împăratul" craiovenilor.

853 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone despre primarul Antonie Solomon: E împăratul vostru

Cristian Popescu Piedone despre primarul Antonie Solomon: E împăratul vostru (Imagine: Adel Al-Haddad/Mediafax Foto)

În discursul său rostit în cadrul Reuniunii Regionale SV Oltenia a UNPR, de la Craiova, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a susţinut că UNPR este "cel mai dinamic şi activ şi disciplinat partid născut după 1989 în România".

"De ce stăturăm noi astăzi în picioare? Vă spun eu: să demonstrăm că suntem din ce în ce mai mulţi şi nu încăpem într-o sală de sport. Şi am mai stat în picioare pentru că noi vrem să demonstrăm că nu scaunele, prezente şi viitoare, ne caracterizează, că nu ne batem pentru scaune înainte de alegeri cum se bat alţii în alte partide. Şi vedeţi ce se întâmplă în USL. Nici n-a început campania şi genocidul acolo.... Ei se sinucid, nu genocid, pardon, că asta ar însemna să-i omorâm noi. Îi vom omorî, dar prin voturile voastre. Noi stăm în picioare şi stăm înaintea electoratului pentru că suntem cel mai dinamic şi activ şi disciplinat partid născut după 1989 în România. Şi era să uit cel mai important lucru: toţi aceşti conducători în frunte cu domnul ministru Oprea avem frică de Dumnezeu", a spus, sâmbătă, la Craiova, Cristian Popescu Piedone.

El a adăugat că a simţit că la această întâlnire sunt "oameni care doresc o schimbare".

"Doriţi ca România să progreseze. Noi suntem adevăraţii progresişti şi jurăm că România se va redresa împreună cu noi", a mai spus Piedone.

La finalul discursului, primarul sectorului 4 l-a lăudat pe primarul Craiovei, Antonie Solomon.

"Cât despre Solomon, ce să vă mai spun, e împăratul vostru. Îl cunosc de pe vremea când eram colaborator la o televiziune şi veneam şi făceam câteva emisiuni prin Craiova. A rămas acelaşi om. Nu ar fi fost iubit, nu ar fi fost votat, dacă după vorbele din campanie nu ar fi rezultat şi faptele domnului Solomon", a conchis Cristian Popescu Piedone.

La reuninea regională SV Oltenia a UNPR au participat, sâmbătă, la Craiova, liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, alături de peste 2.000 de primari, între care primarul Craiovei, Antonie Solomon, primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, vicepreşedinţi ai partidului, preşedinţi de organizaţii judeţene, parlamentari progresişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici