Cristian Preda, întrebat dacă unul din reformişti va candida la şefia PDL: Orice pistă e deschisă

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, întrebat dacă unul din reformişti va candida la şefia PDL după deciziile recente din partid, că orice pistă este deschisă, precizând că în politică, la fel ca la pescuit, este nevoie de răbdare.

18 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda, întrebat dacă unul din reformişti va candida la şefia PDL: Orice pistă e deschisă

Cristian Preda, întrebat dacă unul din reformişti va candida la şefia PDL: Orice pistă e deschisă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a spus că grupul pe care îl reprezintă nu renunţă la principiile în care crede, dar va continua dialogul cu colegii din partid.

Potrivit lui Preda, dezbaterea din PDL este benefică.

El a precizat că ceea ce s-a întâmplat în aceste zile în PDL dovedeşte că în politică, la fel ca la pescuit, e nevoie de răbdare.

Întrebat dacă unul din cei trei reformişti va candida la Convenţie pentru şefia PDL, Preda a răspuns că "orice pistă" este deschisă.

CNC al PDL a adoptat, sâmbătă, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi "împotrivă" aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

Cristian Preda a avut schimburi de replici, în timpul discursului rostit la CNC, cu lideri ai PDl precum Radu Berceanu sau Cristian Boureanu.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, înaintea reuniunii CNC, că nu l-ar vedea pe europarlamentarul Cristian Preda în poziţia de preşedinte al partidului, menţionând că agreează situaţia actuală, în care preşedintele de partid este şi premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici