Cristian Preda: Susţin candidaţii PDL la sectoarele Capitalei

Europarlamentarrul PDL Cristian Preda a declarat, duminică, că îi susţine pe candidaţii PDL la primăriile de sector din Bucureşti, iar întrebat dacă nu are aceeaşi atitudine faţă de Silviu Prigoană, a reluat afirmaţia potrivit căreia nu îl poate susţine pe cel care a cerut excluderea sa.

392 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Susţin candidaţii PDL la sectoarele Capitalei

Cristian Preda: Susţin candidaţii PDL la sectoarele Capitalei (Imagine: Victor Ciupuliga/Publimedia/Mediafax Foto)

El a spus la B1TV că îi susţine pe candidaţii PDL la primăriile de sector.

Întrebat dacă îl susţine pe Silviu Prigoană pentru Primăria Generală, el a reluat ideea potrivit căreia nu îl poate susţine pe cel care a cerut excluderea sa din partid.

Pe de altă parte, el a spus că PDL are o criză de lidership, în condiţiile în care autoritatea preşedintelui formaţiunii a scăzut de când Emil Boc nu mai este premier, şi de când preşedintele Băsescu a pierdut din popularitate.

El a mai spus că partidul nu mai are obiective majore, precum cele care au fost stabilite, în trecut, de Traian Băsescu.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, susţine, pe blog, că cei care atacă şi după încheierea competiţiei interne candidatul desemnat pentru Primăria Capitalei sabotează partidul şi se plasează în afara organizaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici