Cristian Rădulescu va fi înlocuit de la conducerea PDL sector 5 - surse

Liderul deputaţilor democrat-liberali, Cristian Rădulescu, va fi înlocuit din funcţia de preşedinte al filialei PDL sector 5 pentru că va candida în sectorul 3, nu în propria organizaţie, viitorul lider al filialei Sector 5 urmând a fi consilierul general Cosmin Sârbu.

203 afișări
Imaginea articolului Cristian Rădulescu va fi înlocuit de la conducerea PDL sector 5 - surse

Cristian Rădulescu va fi înlocuit de la conducerea PDL sector 5 - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Deputatul Cristian Rădulescu va pierde funcţia de preşedinte al PDL Sector 5, el urmând a fi înlocuit cu actualul consilier general Cosmin Daniel Sârbu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea democrat-liberală.

Decizia conducerii PDL este motivată de faptul că Rădulescu a refuzat să candideze în propria filială. El va candida la Senat într-un colegiu uninominal din sectorul 3.

Deşi în prezent este lider al filialei sector 5 a PDL, Rădulescu a vrut să candideze în altă filială decât cea pe care o conduce, pentru a avea şanse reale de a fi ales parlamentar.

Iniţial, intenţia lui Rădulescu i-a nemulţumit profund pe unii dintre liderii PDL, care s-au declarat revoltaţi de faptul că preşedintele unei filiale ar vrea să candideze în altă filială. Aceştia i-ar fi pus în vedere deputatului să aleagă între a nu candida deloc sau a fi exclus din partid dacă îşi va anunţa intenţia de a candida într-un alt colegiu decât cel corespunzător organizaţiei pe care o gestionează.

Solicitarea liderului deputaţilor PDL a fost acceptată, însă, de conducerea organizaţiei PDL sector 3, unde Rădulescu dorea să candideze pentru a avea şanse de a câştiga un nou mandat de parlamentar.

Cristian Rădulescu va candida, astfel, pentru Senat, într-un colegiu din sectorul 3.

Printre candidaţii din sectorul 5 este şi fostul director al Direcţiei Transporturi din Primăria Generală, Gheorghe Udrişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici