Cristian Socol, şef al departamentului de politici bugetare PSD, anunţă că se retrage din activitatea politică

Cristian Socol, şeful departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, anunţă, printr-o postare pe Facebook, că se retrage după 14 ani de implicare în activitate politică, subliniind că a început, din 2 iulie, un nou capitol.

539 afișări
Imaginea articolului Cristian Socol, şef al departamentului de politici bugetare PSD, anunţă că se retrage din activitatea politică

Cristian Socol, şef al departamentului de politici bugetare PSD, anunţă că se retrage din politică

„The end. 14 ani. Contributie Programe guvernare 2008, 2012, 2016. Programe prezidentiale 2009, 2014. Programe europarlamentare 2009, 2014, 2019. Sute de propuneri de politici publice fundamentate. Viziune pentru dezvoltare. Succes, esec, lectii. Stânga a ridicat România. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Cristian Socol pe Facebook.

Cristian Socol a fost consilier şi al lui Victor Ponta, pe vremea când era premier. Numele lui Socol a mai fost vehiculat la momentul formării Guvernului Grindeanu, pentru preluarea portofoliului Finanţelor sau al Fondurilor Europene.

Socol este economist şi predă la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

 

Taguri:
socol,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici