Cristian Tudor Popescu: Băsescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu

Ce de lume strâmbă acum din nas, ba chiar îl urăşte, când vine vorba de Traian Băsescu... În diversele pături sociale prin care trec, n-aud decât "Bată-l Dumnezeu, că ne omoară de tot!" "Ai văzut, cu Bercea Mondialu, ăsta e cu hoţii şi cu ţiganii, nu cu oamenii cinstiţi, care munceşte!" "Ce mârlan, dragă, îşi bate joc de o ţară întreagă!" "Arză-l-ar focu cu Udrea lui cu tot!! "Ăsta-i preşedinte?!"

45 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu: Băsescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu

Cristian Tudor Popescu: Băsescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Pare că o uriaşă flamă morală a iluminat minţile românilor, care au înţeles în fine ce individ de joasă calitate umană au în fruntea ţării. Din această revelaţie, materializată în procentul cu o singură cifră al încrederii de care se mai bucură T. Băsescu, ar rezulta, pe cale de consecinţă, şi o ridicare bruscă a nivelului moral naţional, a exigenţelor de corectitudine, bun simţ şi sinceritate cu sine ale cetăţeanului. Dacă-ţi dai seama că Băsescu e un derbedeu, atunci ar trebui să fii mai sever cu tine însuţi şi cu cei din jur ca să nu semănaţi cu el, nu?

Citeşte mai departe comentariul lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul-info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici