Croitoru a anunţat programul consultărilor cu partidele

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, programul consultărilor convenite cu liderii partidelor, menţionând că aşteaptă duminică o confirmare a orei de întâlnire de la Mircea Geoană şi că nu a reuşit să o contacteze pe Daniela Popa.

15 afișări
Imaginea articolului Croitoru a anunţat programul consultărilor cu partidele

Croitoru a anunţat programul consultărilor cu partidele, încă mai aşteaptă confirmarea de la PSD (Imagine: Gabriel Pantiru/Publimedia/Mediafax Foto)

El a menţionat că a avut convorbiri telefonice cu liderii partidelor parlamentare şi cu cel al grupului minorităţilor naţionale.

"Aceste consultări vor avea loc probabil în zilele de luni şi marţi", a spus el, precizând că menţiunea "porbail" se referă la faptul că a agreat cu liderul PSD, Mircea Geoană, să-i facă o propunere privind ora la care să aibă loc întâlnirea, iar acesta să confirme în cursul zilei de duminică.

Croitoru a afirmat că întâlnirile vor avea loc la sediile partidelor respective.

El a anunţat că propune ca luni la 11.00 să aibă o întâlnire cu liderii PSD-PC, dacă Mircea Geoană şi Danilea Popa vor fi de acord, la sediul unuia dintre partide.

Premierul desemnat a precizat că, exceptând data incertă a întâlnirii cu PSD şi PC, programul întâlnirilor este următorul:

LUNI, 19 octombrie:

ora 14.00 - întâlnire cu PDL, la sediul partidului,

ora 16.00 - întrevedere cu PNL, de asemenea la sediul formaţiunii,

ora 18.00 - întâlnire cu liderul grupului minorităţilor naţionale, la Parlament.

MARŢI, 20 octombrie

ora 14.00 - întâlnire cu liderii udmr, la sediul formaţiunii.

El a menţionat că va discuta cu lideii partidelor despre propunerile pe care vor să le facă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici