Croitoru: Isărescu are o părere foarte bună despre desemnarea mea

Lucian Croitoru a declarat, joi, la Antena3, că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, are o părere foarte bună despre desemnarea sa ca premier şi că a susţinut această idee.

27 afișări
Imaginea articolului Croitoru: Isărescu are o părere foarte bună despre desemnarea mea

Croitoru: Isărescu are o părere foarte bună despre desemnarea mea, a susţinut această idee (Imagine: Mediafax Foto/Răzvan Chiriță)

Întrebat care a fost reacţia lui Mugur Isărescu, Lucian Croitoru a spus: Foarte bună"

"De fapt, Mugur Isărescu a susţinut această idee. Am avut o convorbire destul de lungă la telefon despre diverse probleme economice. Multe dintre ele le mai discutaserăm oricum...despre politica monetară, despre politicile Guvernului", a adăugat Croitoru.

Croitoru a fost desemnat pentru funcţia de premier, joi, de preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici