Cu cine va fi înlocuit Blaga? Vezi cele şase propuneri

Traian Igaş, Petru Filip, Cezar Preda, Gheorghe Falcă, Ioan Oltean şi Sulfina Barbu sunt numele luate în calcul de PDL pentru desmenraea noului ministru de Interne. Cele şase variante au fost discutate în şedinţa de luni a Biroului Permanent al PDL, fără a se lua vreo decizie sau a se acorda vreun vot în acest sens.

13 afișări
Imaginea articolului Cu cine va fi înlocuit Blaga? Vezi cele şase propuneri

Cu cine va fi înlocuit Blaga? Vezi cele şase propuneri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Surse din conducerea partidului au precizat pentru Gândul că, cele mai mari şanse pentru preluarea şefiei Internelor le au Traian Igaş, liderul senatorilor PDL şi apropiat al primarului Aradului, Gheorghe Falcă şi senatorul Petru Filip, reprezentant al aripii Blaga, printre democrat-liberali.

Citeşte mai multe despre propunerile PDL pentru MAI pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici