Cum a petrecut Elena Udrea de REVELION

Deputatul PDL Elena Udrea notează, pe contul de Facebook, că la Covasna, unde s-a aflat de Revelion, turiştii au petrecut şi s-au bucurat de ceea ce gazdele au pregătit - "un meniu rafinat, muzică şi mai ales dans" - şi că la miezul nopţii a ciocnit o cupă de şampanie cu cei din restaurant.

4099 afișări
Imaginea articolului Cum a petrecut Elena Udrea de REVELION

Elena Udrea (Imagine: Facebook)

"Revelionul s-a terminat, am început un an nou cu dorinţa ca 2013 să fie mai bun decât cel care s-a dus. La Covasna, turiştii au petrecut şi s-au bucurat de tot ceea ce gazdele ne-au pregătit: un meniu rafinat, muzică şi mai ales dans. Am avut şi foc de artificii şi am ciocnit cu toţi cei din restaurant şampanie la miezul nopţii", scrie Udrea pe Facebook.

"Dar, pentru mine, cea mai mare satisfacţie au fost cuvintele de apreciere ale oamenilor, turişti sau localnici, faţă de lucrurile pe care le-am făcut pentru Covasna, pentru tot turismul balnear, pentru pârtiile de schi, pentru proiectele din secuime. Aşa că astăzi vreau să fiu şi eu turist şi mă voi bucura de frumuseţea naturii de aici, de aerul curat, dar şi de un gulaş unguresc", adaugă ea.

Elena Udrea mai scrie că poate va face în cursul zilei o vizită şi la Centrul de Sănătate al hotelului, care beneficiază de apele minerale şi mofetele de care dispune Covasna.

"Şi cum se spune că ce faci în prima zi din an faci tot anul, nu m-aş supăra dacă în 2013 aş face mai mult turism în România, ceea ce vă recomand tuturor. La mulţi ani! Şi nu uitaţi, Explore the Carpathian Garden!:)", încheie aceasta.

Elena Udrea a postat şi câteva fotografii de la petrecerea de Revelion, una dintre acestea înfăţişând-o alături de soţul său.

Potrivit unor surse locale, Elena Udrea a ajuns luni după-amiază în staţiunea Covasna, cazându-se la acelaşi hotel unde a petrecut Revelionul şi familia Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici