Cum descrie Dan Barna noua relaţia cu Florin Cîţu

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni că relaţia cu premierul Florin Cîţu este „foarte bună”. El admite că în urmă cu o săptămână a afirmat că nu se mai poate continua cu Cîţu: „La momentul respectiv era poziţia corectă”.

242 afișări
Imaginea articolului Cum descrie Dan Barna noua relaţia cu Florin Cîţu

Cum descrie Dan Barna noua relaţia cu Florin Cîţu

„Foarte bună, colegială”, a spus Dan Barna, la Digi24, întrebat despre relaţia pe care o are acum cu premierul Florin Cîţu.

„Cele două zile de săptămâna trecută în care am aşezat coaliţia pe baze mai funcţionale şi mai solide au avut exact acest rol, să resetăm funcţionarea şi am o relaţie colegială. A fost un moment dificil al coaliţiei, am avut maturitatea să-l depăşim şi suntem pe o logică de construcţie şi consolidare a încrederii”, a mai spus vicepremierul.

Acesta a fost întrebat dacă a exagerat atunci când a afirmat că nu se mai poate continua cu Florin Cîţu. „La momentul acela era poziţia asumată şi poziţia corectă, în urma dialogului am găsit o variantă prin care am decis să mergem mai departe. La momentul respectiv era poziţia corexctă pentru că şi modalitatea în care s-a întâmplat demiterea colegului nostru Vlad Voiculescu a fost una care nu se potrivea cu spiritul unei coaliţii”, a mai spus Barna.

Acesta susţine că noul acord stabilit între partenerii din coalţie stabileşte că „e necesar un dialog anterior şi la eventuale astfel de decizii să se ajungă după ce partenerii de coaliţie şi-au exprimat punctul de vedere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici