Cum răspunde Ciolacu, după ce Opoziţia l-a acuzat că a înmulţit numărul bugetarilor

Procesul de reorganizare a ministerelor şi instituţiilor de stat este în plină desfăşurare, iar acest lucru va aduce reduceri consiste de cheltuieli şi banii economisiţi vor ajunge sănătate şi educaţie, spune premierul Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de guvern.

562 afișări
Imaginea articolului Cum răspunde Ciolacu, după ce Opoziţia l-a acuzat că a înmulţit numărul bugetarilor

Cum răspunde Ciolacu, după ce Opoziţia l-a acuzat că a înmulţit numărul bugetarilor

„Am promis că voi face din reforma aparatului bugetar una dintre priorităţile acestui mandat. Este cea mai ambiţioasă reformă a aparatului bugetar din ultimii 30 de ani. Procesul de reorganizare a ministerelor şi instituţiilor de stat este în plină desfăşurare, iar acest lucru va aduce reduceri consiste de cheltuieli. Banii economisiţi îi vom duce acolo unde este nevoie, adică la sănătate şi educaţie”, afirmă Marcel Ciolacu.

El menţionează că Executivul va finaliza toate reformele la care ne-a angajat.

„Vom continua să îndeplinim jaloanele din PNRR. Acest lucru ne va permite să avem o creştere economică de 3.4%, a doua cea mai mare din Uniunea Europeană”, încheie Ciolacu.

Opoziţia, prin vocea AUR, l-a învinuit pe premier că a sporit numărul bugetarilor cu peste 11.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici