Cum s-au antrenat Băsescu şi Antonescu înainte de dezbaterea de la Cluj

Traian Băsescu şi Crin Antonescu au încercat, în confruntarea de la Cluj, să îşi pună în practică strategia de campanie pregătită de consultanţi, scrie cotidianul Gândul, în ediţia electronică.

13 afișări
Imaginea articolului Cum s-au antrenat Băsescu şi Antonescu înainte de dezbaterea de la Cluj

Cum s-au antrenat Băsescu şi Antonescu înainte de dezbaterea de la Cluj (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Traian Băsescu trebuia să demoleze două atribute negative: că este agresiv şi conflictual. Tocmai de aceea nu el a deschis atacul împotriva lui Antonescu, deşi ar fi putut fi mult mai dur", a declarat pentru Gândul un consilier al preşedintelui. În plus, susţine stafful lui Băsescu, dezbaterea a arătat că există afinităţi ideologice între cei doi: cota unică de impozitare, condamnarea comunismului şi retragerea din Irak. "Noi am mai vrut să arătăm şi că Mircea Geoană este cel mai slab şi mai fricos dintre candidaţi", a mai spus consilierul citat.

Crin Antonescu l-a lăsat pe actualul preşedinte să preia iniţiativa, dar l-a bătut cu armele lui pe Băsescu - adică la replici spontane şi percutante. "Crin mânuieşte mai bine armele lui Traian Băsescu, pentru că reuşeşte să evite în ultimul moment grosolănia, ceea ce preşedintele în funcţie nu poate", spune consilierul citat de cotidianul Gândul.

Citeşte mai multe despre pregătirile pentru dezbaterea de la Cluj pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici