CV Tudor ar putea reveni asupra anunţului privind demisia din Parlament - surse

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu va mai demisiona din Parlament, el urmând să facă acest anunţ luni seară sau, cel mai probabil, marţi dimineaţă, după ce mai multe filiale i-au solicitat să revină asupra deciziei de demisie, au declarat surse din partid.

3 afișări
Imaginea articolului CV Tudor ar putea reveni asupra anunţului privind demisia din Parlament - surse

CV Tudor ar putea reveni asupra anunţului privind demisia din Parlament - surse

Conform surselor citate, Corneliu Vadim Tudor a primit, în cursul zilei de luni, mai multe scrisori de la liderii partidului din teritoriu, care l-au rugat să renunţe la un astfel de demers de a demisiona din Parlament, care afectează electoratul.

Contactat telefonic, preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PRM, deputatul Ioan Aurel Rus, a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că mai multe filiale din ţară, printre care şi cea din Bistriţa-Năsăud, i-au trimis scrisori liderului PRM Corneliu Vadim Tudor prin care l-au rugat să renunţe la intenţia de a demisiona din Parlamentul României.

"Noi am transmis o astfel de scrisoare, dar nu suntem singurii. Considerăm că domnul Vadim Tudor nu poate demisiona din Parlamentul României, fiindcă electoratul nostru are nevoie de reprezentare. Din câte ştim, domnul preşedinte va face un anunţ referitor la decizia sa, în acest sens, în următoarele ore", a spus Rus.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, duminică seara, după ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul său la europarlamentare, că demisionează din Parlament, pentru că formaţiunea sa a fost "furată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici