Video CV Tudor: Nu mă trage inima, nu avem bani, Becali are, eu nu cer

Preşedintele PRM CV Tudor a declarat, vineri, că nu are bani şi că nu-l trage inima să organizeze lansarea candidaţilor partidului la PE, dar se va consulta cu apropiaţii, apreciind că ideal e ca evenimentul să aibă loc aproape de euroalegeri, pentru că "ultima impresie contează".

17 afișări

"Nu mă trage inima, noi nu avem bani. Gigi Becali are bani, dar eu nu sunt genul de om care să ceară nimănui", a explicat C.V. Tudor.

El a precizat că se va consulta cu apropiaţii dacă va face o lansare a candidaţilor.

"Ideal este să faci lansarea cât mai aproape de data alegerilor, pentru că ultima impresie contează", a adăugat Vadim Tudor, menţionând că, dacă va decide pentru organizarea unei lansări a candidaţilor PRM pentru alegerile europarlamentare, atunci această lansare ar putea avea loc cu 10 zile înainte de data alegerilor.

Alegerile europarlamentare vor avea loc în data de 7 iunie. Gigi Becali se află pe poziţia a doua a listei PRM pentru PE, după Corneliu Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici