CV Tudor: PSD se sinucide politic dacă mizează tot pe Adrian Năstase la prezidenţiale

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, susţine că PSD se va sinucide politic dacă va miza tot pe Adrian Năstase la alegerile prezidenţiale, deoarece acesta nu ar avea nicio şansă.

2 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor: PSD se sinucide politic dacă mizează tot pe Adrian Năstase la prezidenţiale

CV Tudor: PSD se sinucide politic dacă mizează tot pe Adrian Năstase la prezidenţiale

Liderul PRM a explicat vineri, într-o conferinţă de presă, că Adrian Năstase nu a câştigat alegerile prezidenţiale din 2004 deoarece "prea a depăşit măsura" şi "s-a încăpăţânat să fure, să deformeze sondajele şi să mintă".

"De gaşca lui Năstase nu scăpam zece ani, erau bine înşurubaţi", a susţinut Vadim Tudor, care a menţionat că nu regretă faptul că în 2004 a înclinat balanţa în defavoarea lui Adrian Năstase.

Adrian Năst ase a anunţat în mai multe rânduri că ar intenţiona să candideze la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici