Dan Mihalache, exclus de pe lista PSD pentru PE

Preşedintele PSD Mircea Geoană a anunţat, miercuri, că deputatul Dan Mihalache a fost exclus de pe lista PSD pentru PE, pentru că a avut "o ieşire inacceptabilă".

3 afișări
Imaginea articolului Dan Mihalache, exclus de pe lista PSD pentru PE

Dan Mihalache, exclus de pe lista PSD pentru PE

Întrebat dacă l-a exclus pe deputatul PSD Dan Mihalache de pe lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European, Geoană a răspuns: „Da. Pentru că a avut, nemulţumit de poziţia pe care se afla pe lista noastră, o ieşire inacceptabilă şi un comentariu inacceptabil politic”.

„Dacă nu-i convenea poziţia pe care se afla, trebuia să nu mai candideze”, a adăugat Geoană.

Întrebat când a luat această decizie, Geoană a răspuns: „Azi în biroul meu, la auzul acestor comentarii”.

Dan Mihalache a comentat, pentru "Cotidianul", retragerea colegului său de partid Radu Podgoreanu de pe lista pentru PE, catalagând-o drept un gest „de bun-simţ“ şi a acuzat conducerea partidului de „mârlănie“.

„Ca europarlamentar şi ca fost presedinte al Comisiei de politică externă, i se putea găsi o pozitie mai confortabilă pe listă. Şi dacă nu i se găsea, se putea discuta cu el. Din păcate însă, cel puţin la anumite paliere ale conducerii PSD, s-a instaurat un stil politic oarecum lipsit de solidaritate. Tradus, asta înseamnă mârlănie. Se mizează foarte mult pe faptul ca lumea va tăcea la infinit“, a declarat Mihalache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici