Dan Nica: 145 de parlamentari PSD votează "pentru"

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a declarat, miercuri, înaintea întrunirii în şedinţă comună a grupurilor PSD de la Senat şi Cameră, că formaţiunea sa contează, la votarea moţiunii de cenzură, pe 145 de voturi "pentru" din cele 147 de voturi de care PSD dispune.

2 afișări
Imaginea articolului Dan Nica: 145 de parlamentari PSD votează "pentru"

Dan Nica: 145 de parlamentari PSD votează "pentru"

Nica a precizat că sunt doi parlamentari PSD a căror stare de sănătate nu le permite să ajungă la Parlament, el nominalizându-l doar pe senatorul Antonie Iorgovan.

Celălalt parlamentar care are probleme de sănătate ar fi deputatul Dan Iosif.

Nica a mai spus că deputatul Adrian Severin a sosit dimineaţă din Ucraina şi va fi prezent la vot.

Dan Nica a precizat că, în estimarea PSD, moţiunea va fi votată de un număr semnificativ de parlamentari, cumulând un număr de voturi cu mult peste cele 232 necesare adoptării.

Surse social-democrate au mai precizat că şi senatorul Octav Cozmâncă are probleme de sănătate, prezenţa sa la votarea moţiunii fiind considerată incertă.

Aceleaşi surse au mai arătat că şi prezenţa senatorului Corina Creţu la votarea moţiunii nu era, miercuri dimineaţă, dată ca certă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici