Dan Nica este propunerea PSD pentru şefia MAI

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a validat, marţi seară, cu unanimitate de voturi, propunerea ca Dan Nica să preia portofoliul Administraţiei şi Internelor, el urmând să deţină în continuare şi funcţia de vicepremier.

24 afișări
Imaginea articolului Dan Nica este propunerea PSD pentru şefia MAI

Dan Nica este propunerea BPN al PSD pentru şefia MAI - surse

CExN a validat propunerea făcută anterior, marţi seară, de BPN al PSD.

Şi în BPN, propunerea ca Dan Nica să fie nominalizat pentru portofoliul Administraţiei şi Internelor a fost votată în unanimitate.

Citeşte şi

Dragnea demisionează de la conducerea Ministerului de Interne

Nica, opţiunea cea mai probabilă a PSD pentru MAI – surse

Mitrea: Nu mă interesează nici un post în Executiv

Întâlnire Băsescu-Boc-Geoană, pe tema MAI

Vanghelie: Cred că Dan Nica este potrivit pentru funcţia de ministru de Interne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici