Dăncilă, despre Carmen Dan: În momentul când remaniez pe cineva din Guvern trebuie să am argumente

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată de o posibilă demitere a ministrului de Interne Carmen Dan că atunci când ia decizia de a remania un membru al Executivului trebuie să aibă argumente pentru acest lucru.

655 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre Carmen Dan: În momentul când remaniez pe cineva din Guvern trebuie să am argumente

Dăncilă, despre Carmen Dan: În momentul când remaniez pe cineva din Guvern trebuie să am argumente

„Nu. În momentul în care remaniez pe cineva din Guvern trebuie să am argumente pentru a face acest lucru. Nu pot spune că demit pe cineva pentru că nu îi place preşedintelui sau prşedintelui Camerei Deputaţilor sau altcineva. Trebuie să avem argumente”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seară la TVR 1.

După alegerile europarlamentare, preşedintele Klaus Iohannis a cerut demisiile miniştrilor de Externe şi de Interne, Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan, pentru faptul că mulţi români din diaspora nu au stat la cozi la secţiile de votare, iar unii nu au reuşit să voteze. Cei doi miniştri au anunţat, însă, că nu vor demisiona din funcţiile pe care le deţin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici