Dăncilă, despre Olguţa Vasilescu: Va rămâne în conducerea PSD. Nu ştiu de unde a apărut această informaţie că sunt divergenţe

Viorica Dăncilă a afirmat că are o colaborare foarte bună cu Olguţa Vasilescu şi că aceasta va rămâne în conducerea PSD. Ea a adăugat că nu înţelege de unde şi de ce au apărut informaţii potrivit cărora ar fi divergenţe.

617 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre Olguţa Vasilescu: Va rămâne în conducerea PSD. Nu ştiu de unde a apărut această informaţie că sunt divergenţe

Viorica Dăncilă: Olguţa Vasilescu va rămâne în conducerea PSD

„Avem o colaborare foarte bună. Azi Olguţa a fost alături de noi. Şi-a spus şi punctul de vedere. Nu avem nicio problemă. Olguţa Vasilescu va rămâne în conducerea PSD. Nu ştiu de unde a apărut această informaţie că sunt divergenţe”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

Anterior Dăncilă a fost întrebată despre mesajele pe care le-ar fi trimis Liviu Dragnea colegilor din partid în care le-a fi spus colegilor că o preferă pe Olguţa Vasilescu la şefia PSD. Premierul a răspuns, referitor la subiect că: „Trebuie să îi întrebaţi pe colegii care au primit aceste mesaje. Nu am de unde să ştiu. Nu mi-a spus domnul preşedinte Dragnea că ar prefera să rămână Lia Olguţa Vasilescu şi statutar nu ar fi putut acest lucru pentru că preşedintele executiv preia preşedinţia partidului”.

Olguţa Vasilescu este vicepreşedinte al PSD. Ea nu mai este purtătorul de cuvânt al partidului, precizând că a avut această funcţie pe timpul campanie la europarlamentare.

După decizia ÎCCJ prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, Biroul Permanent Naţional al PSD a decis ca preşedinte interimar să fie Viorica Dăncilă, iar preşedinte executiv să fie Paul Stănescu.

Statutul PSD prevede că funcţia de preşedinte al formaţiunii poate fi preluată de preşedintele executiv, funcţie deţinută până la decizia forului social-democraţilor de Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici