Dăncilă, despre refuzul restructurării: Nu aveam reglementat ce se întâmplă dacă Iohannis refuza iar

Viorica Dăncilă a afirmat că nu a mers pe ideea restructurării Guvernului în Parlament, dorită de Liviu Dragnea, pentru că nu există reglementări clare cu privire la situaţia în care preşedintele României ar fi refuzat din nou miniştri şi s-ar fi ajuns la o criză guvernamentală.

365 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre refuzul restructurării: Nu aveam reglementat ce se întâmplă dacă Iohannis refuza iar

Dăncilă, despre refuzul restructurării: Nu aveam reglementat ce se întâmplă dacă Iohannis refuza iar

„Nu funcţia mea era importantă. Nu ştiu dacă s-a jucat, dar eu am simţit că nu trebuie să facem acest lucru. Din punct de vedere legislativ mergea pe restructurare şi ea trecea, nu aveam reglementat foarte clar ce se întâmplă dacă preşedintele refuza şi acest lucru. Atunci nu aveam nici interimari. Atunci cred că aveam o criză la nivel guvernamental. Eu mi-am spus foarte clar punctul de vedere şi mi l-am susţinut. Am argumentat de ce n uvreau restructurarea şi mi-am menţinut punctul de vedere. Eu cred că trebuie să demonstrezi de ce susţii acel lucru şi să mergi până la capăt”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seară la TVR 1.

Întrebată dacă refuzul ei a fost cel mai de jos moment în relaţia cu Liviu Dragnea, premierul a răspuns: „Au mai fost şi alte lucruri, dar v-am spus că nu aş vrea să fac referire la aceste lucruri”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici