Dăncilă i-a demis pe Cristian Socol şi pe Andrei Tudorel din Consiliul de Programare Economică

Premierul Viorica Dăncilă i-a demis, miercuri, din funcţia de membru în Consiliu de Programare Economică, pe Cristian Socol şi Andrei Tudorel, profesori universitari doctori la ASE, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

655 afișări
Imaginea articolului Dăncilă i-a demis pe Cristian Socol şi pe Andrei Tudorel din Consiliul de Programare Economică

Dăncilă i-a demis pe Cristian Socol şi pe Andrei Tudorel din Consiliul de Programare Economică

„La data intrării în vigoatre a prezentei decizii încetează mandatul de membru în Consiliul de Programare Economică, numit prin decizia prim-ministrului nr. 704/2017 privind numirea membrilor Consiliului de pROGRAMARE Economică, următoarele persoane:
-Cristian Socol- profesor universitar doctor, Academia de Studii Economice, Facultatea de Economie Teoretică şi Aplicată
- Andrei Tudorel-profesor universitar doctor, Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

Taguri:
dăncilă,
ase,
demitere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici