Dăncilă: Program de ajutor nerambursabil de 20.000 lei pentru gospodării, în transparenţă decizională

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că Guvernul va promova "în curând" un program numit «Dezvoltarea regiunii nord-est» prin care să acorde fiecărei gospodării 20.000 de lei pentru, printre altele, izolarea termică şi energetică a locuinţelor şi încălzire cu centrale termice.

797 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Program de ajutor nerambursabil de 20.000 lei pentru gospodării, în transparenţă decizională

Dăncilă: Program de ajutor nerambursabil de 20.000 lei pentru gospodării, în transparenţă decizională

"De asemenea, vom promova în curând un proiect aflat deja în transparenţă decizională privind programul guvernamental «Dezvoltarea regiunii nord-est». Vrem să îmbunătăţim condiţiile de viaţă pentru români, pentru cei care nu beneficiază de utilităţile necesare unui trai decent. În acest sens, vom acorda pentru fiecare gospodărie un ajutor nerambursabil de 20.000 de lei pentru izolarea termică şi energetică a locuinţelor, încălzire cu centrale termice, asigurarea de apă caldă menajeră prin sisteme solare, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinţei şi conectarea gospodăriilor la reţeaua de apă, canalizare şi gaze", a anunţat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Acest proiect este prezentat în şedinţa de Guvern de joi, în primă lectură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici