Dăncilă respinge posibilitatea întoarcerii lui Tudose în PSD: „A votat împotriva guvernului, nu putem să-l acceptăm în partid”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a respins, miercuri, posibilitatea ca fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar, să se reînscrie în partid, afirmând că atât timp s-a poziţionat în favoarea moţiunii de cenzură, nu poate fi acceptat în formaţiune.

921 afișări
Imaginea articolului Dăncilă respinge posibilitatea întoarcerii lui Tudose în PSD: „A votat împotriva guvernului, nu putem să-l acceptăm în partid”

Dăncilă nu uită şi nu iartă. , despre Tudose: Atâta timp cât a votat împotriva guvernului, nu putem să-l acceptăm în partid

”Atâta timp cât Mihai Tudose şi alţii au votat împotriva acestui guvern nu putem să-i acceptăm în PSD. Ce facem? Răsplătim faptul că s-au poziţionat împotriva partidului? Cine are astfel de idei să le uite”, a declarat Viorica Dăncilă, în pofida faptului că Mihai Tudose este eurodeputat şi nu a votat moţiunea de cenzură, nefiind parlamentar.

Ea a precizat că Tudose nu a negociet cu ea o revenire în PSD.

”Nu cu mine. Negocierile se fac cu preşedintele partdiului şi conducerea partidului, CEx. Restul sunt păreri personale. Decizia se ia aici. Nu a negociat cu nimeni şi nu are loc în acest partid. (...) Nu am pierdut guvernarea. Am avut trădători în partid şi poate că este perioada să curăţim acest partid de trădători. Am vorbit cu preşedinţii de organizaţii din teritoriu, nu mai vor trădători în acest partid, oprotunişti, nu mai vor oameni care lucrează pentru propria persoană şi nu pentru partid”, a adăugat liderul PSD.

Victor Ponta, liderul Pro România, l-a acuzat, luni, pe europarlamentarul Mihai Tudose de trădare, afirmând că acesta a este „negociatorul” cu PNL.

Mihai Tudose a declarat că nu va pleca de la Pro România, aşa cum a făcut soţia lui lui Victor Ponta în perioada în care era europarlamentar. El i-a transmis din nou lui Victor Ponta să plece din partid.

 

Taguri:
dăncilă,
tudose,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici