Dăncilă: Să canalizăm lupta anticorupţie din zona de alocare exclusivă de resurse către prevenţie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că lupta împotriva corupţiei trebuie să continue, dar trebuie canalizată din "zona de spectacol şi de alocare exclusivă de resurse şi atenţie" către zona de prevenţie, în contextul în care lupta împotriva criminalităţii a rămas în plan secund.

138 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Să canalizăm lupta anticorupţie din zona de alocare exclusivă de resurse către prevenţie

Dăncilă: Să canalizăm lupta anticorupţie din zona de alocare exclusivă de resurse către prevenţie

"A existat până acum o concertare exclusivă pe lupta anticorupţie, iar lupta împotriva criminalităţii a rămas în plan secund, nu putem accepta acest lucru, lupta împotriva corupţiei trebuie să continue, dar trebuie să o canalizăm din zona de spectacol şi de alocare exclusivă de resurse şi atenţie, către zona de prevenţie, către instituirea a unor mecanisme care să controleze şi să prevină acest fenomen", a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă, miercuri seara, la Guvern.

"Pe mine ca femeie şi ca mamă ceea ce s-a întâmplat la Caracal m-a zdruncinat, dar sunt acea femeie şi mamă care are la dispoziţie pârghiile necesare pentru îndreptarea lucrurilor. Din solidaritate cu toate femeile românce, cu toţi părinţii şi cu toţi aceia care în fiecare zi se gândesc la binele cuiva drag voi face tot ceea ce îmi stă în putere ca în România să primeze legea şi siguranţa", a mai spus aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici