Dâncu susţine că propunerea de excludere formulată de PSD Bucureşti este nestatutară

Vicepreşedintele PSD Vasile Dâncu a declarat că propunerea de excludere a sa din partid formulată de PSD Bucureşti este nestatutară, întrucât un membru al partidului poate fi exclus numai de organizaţia din care face parte, în cazul său PSD Cluj.

1 afișare

"Este un moment vesel care ar trebui însă să ne pună pe gânduri deoarece avem o organizaţie care acţionează numai când trebuie să excludă pe cineva. Este contribuţia ideologică a lui Vanghelie", a declarat Vasile Dâncu.

Vicepreşedintele PSD susţine că este destul de ciudat că organizaţia PSD Bucureşti nu reuşeşte să se mobilizeze decât în acte de competiţie internă, nu în exterior, pentru a face faţă competiţiei cu parteneri din afară.

"PSD Bucureşti nu a reuşit, din păcate, să dea linia partidului în ultimii trei ani. Am putea să iniţiem o dezbatere cu Marian Vanghelie şi Victor Ponta pentru a discuta poziţia noastră, dar nu cred că aceasta va avea loc", a mai spus Vasile Dâncu.

Biroul Politic Executiv al PSD Bucureşti a analizat declaraţiile făcute în ultima perioadă de vicepreşedinţii Vasile Dâncu şi Victor Ponta şi a decis să solicite conducerii partidului excluderea din PSD a celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici