Daniel Constantin a cerut, în plenul Camerei Deputaţilor, înfiinţarea grupului Pro Europa/ Replica de la Eugen Nicolicea

Deputatul neafiliat Daniel Constantin a anunţat, la începutul plenului Camerei Deputaţilor, înfiinţarea partidului Pro Europa format din 20 de deputaţi ai partidului Pro România. În replică, deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a spus că la toamnă se va discuta despre formarea acestui grup.

366 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin a cerut, în plenul Camerei Deputaţilor, înfiinţarea grupului Pro Europa/ Replica de la Eugen Nicolicea

Daniel Constantin a cerut, în plenul Camerei Deputaţilor, înfiinţarea grupului Pro Europa

„Începutul sesiunii parlamentare, s-a constitut grupul parlamentar Pro Europa” format din 20 de deputaţi, dintre care 16, aşa cum spune pe regulamentul, au candidat pe lista aceluiaşi partid, respectiv PSD. De asemenea, vă informez că s-a ales ca lider de grup subsemnatul, vicelideri - Gabriela Podaşcă, Cătălin Nechifor, Mircea Dobre, Octavian Petroici şi Georgian Pop, secretari - Oana Vlăduşcă şi Ion Spânu. Lista nominală a fost depusă înainatea începerii sesiunii la secretariatul general şi la cabinetul personal şi o să vă înmânez şi eu persona”, a declarat, în plen, Daniel Constantin.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a reacţionat la anunţul lui Daniel Constantin şi i-a spus că la toamnă despre înfiinţarea grupului.

„La vremea când au fost înfiinţate alte grupuri nu exista nicio interdicţie în Regulament, acum există. Chiar dacã aţi putea să vă înfiinţaţi grupul astăzi în regulament se prevede cã funcţiile se negociazã şi se schimbă începând cu sesiunea urmãtoare, adică nu întrerupem ce avem noi astăzi, crezând că mai căpătaţi o funcţie. Discutăm la toamnă dacă veţi fi grup”, a afirmat deputat PSD Eugen Nicolicea.

Ulterior, Daniel Constantin a afirmat, într-o declaraţie de presă, că cei din conducerea Camerei Deputaţilor nu vor să ia act că „există oamenii aceştia. „Oricât de mulţi ani am fi de mult parcă sunt aşa inexistenţi”, a precizat deputatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici