Daniel Constantin: PC va constitui grupuri parlamentare proprii în Senat şi Camera Deputaţilor

PC va constitui grupuri parlamentare proprii în Senat şi Camera Deputaţilor, aşa cum vor face PNL şi PSD, a anunţat, joi, preşedintele PC, Daniel Constantin, la începutul şedinţei Biroului Politic al partidului.

384 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: PC va constitui grupuri parlamentare proprii în Senat şi Camera Deputaţilor

Daniel Constantin: PC va constitui grupuri parlamentare proprii în Senat şi Camera Deputaţilor (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

Daniel Constantin a spus că PC a obţinut în alegerile parlamentare mandate pentru 13 deputaţi şi 8 senatori, singurul care nu a reuşit să obţină un mandat fiind senatorul Şerban Rădulescu.

Constantin i-a felicitat pe liderii organizaţiilor judeţene şi pe candidaţi pentru rezultatele obţinute la alegerile parlamentare şi a spus că opt din cei 13 deputaţi nu depăşesc vârsta de 40 de ani, iar, din cei 21 parlamentari ai PC, 14 sunt noi.

Constantin a precizat că la şedinţa Biroului Politic al PC se va stabili ce se va întâmpla la nivelul Parlamentului, desemnarea liderului de grup, a celor care vor face pate din comisiile parlamentare.

"Se impune şi o discuţie generală despre ce se va întâmpla în viitoarea structură generală, în viitorul program de guvernare", a adăugat Constantin, arătând că sunt foarte multe propuneri pe care organizaţiile le-au făcut pentru anumite măsuri care să fie cuprinse în programul de guvernare.

La şedinţă participă şi preşedintele fondator Dan Voiculescu, în timp ce Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreşedintele partidului nu este prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici