Daniel Zamfir, atac dur la liderul PNL: Bietul Ludovic vinde braşoave. Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, referitor la afirmaţiile lui Ludovic Orban potrivit cărora a discutat cu unii parlamentari ALDE care i-au spus că vor susţine PNL la toamnă, că liderul liberalilor „vinde braşoave ca sa ridice moralul alor lui”.

604 afișări
Imaginea articolului Daniel Zamfir, atac dur la liderul PNL: Bietul Ludovic vinde braşoave. Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria

Daniel Zamfir, atac dur la liderul PNL: Bietul Ludovic vinde braşoave. Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria

„Bietul Ludovic vinde braşoave ca sa ridice moralul alor lui. E adevărat că sună disperat pe la ALDE, numai că il refuza toată lumea. Cum crede el, care e întreţinut de colegii de partid, că poate convinge pe cineva că va fi prim ministru? Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria, ca sa fie limpede pentru toţi cei care îşi fac iluzii!”, a scris Daniel Zamfir, vineri pe Facebook.

Reacţia vine după ce Ludovic Orban a anunţat că a avut discuţii cu unii parlamentari ai ALDE care i-au dat dreptate cu privire la reproşurile aduse Guvernului, însă i-au spus că vor susţine PNL de la toamnă. Liderul PNL a precizat că se va la moţiunea de cenzură vedea cât curaj are ALDE.

Liderul PNL a precizat, joi la postul B1 Tv, că, atunci când vorbeşti cu 90% din membrii ALDE, aceştia spun că le este ruşine că sunt în siajul PSD, însă până la a vota moţiunea de cenzură este un pas mare. Preşedintele liberal a mai spus că este posibil ca ALDE să folosească scuze pentru că nu au curajul să facă ceea ce trebuie.

Moţiunea de cenzură iniţiată de partidele de opoziţie a fost citită în plenul reunit de miercuri, iar marţea viitoare va fi dezbătută şi votată de către Parlament.

Taguri:
zamfir,
orban,
alde

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici