De ce ar vrea ministrul Apărării un nou Air Force Unu pentru preşedintele României

Ultimii patru şefi de stat români s-au deplasat pe toate meridianele globului cu acelaşi avion de 34 de ani, un bătrân Boeing 707 botezat "Carpaţi", informează Gândul.

464 afișări
Imaginea articolului De ce ar vrea ministrul Apărării un nou Air Force Unu pentru preşedintele României

De ce ar vrea ministrul Apărării un nou Air Force Unu pentru preşedintele României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tragedia aviatică care a înlăcrimat şi "decapitat" politic Polonia a readus în discuţie, la Bucureşti, securitatea propriilor oficiali de rang înalt. Bătrânul "Carpaţi", aşa cum este denumită aeronava prezidenţială tip Boeing 707 ce datează din 1974, ar putea fi cât de curând lăsat la vatră.

Citeşte mai multe despre bătrânul Boeing 707 botezat "Carpaţi" pe gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici