De teama COVID-19, unii PSD-işti ar vota Guvernul Cîţu chiar dacă e un Executiv „extrem de slab pregătit”

  • În situaţie de criză, unii social-democraţi consideră că ar trebui să se asigure de învestirea Guvernului liberal.
  • Astfel, aceştia ar vota Guvernul Cîţu chiar dacă e un Guvern „extrem de slab pregătit”.
  • Votul de învestire are loc astăzi, începând cu ora 16.00.
274 afișări
Imaginea articolului De teama COVID-19, unii PSD-işti ar vota Guvernul Cîţu chiar dacă e un Executiv „extrem de slab pregătit”

PSD-iştii ar vota Guvernul Cîţu de teama cornavirusului

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, spune că există un „curent” în partid al unor colegi care ar lua în calcul să voteze Guvernul Cîţu, pe modul „mai bine un guvern slab decât un guvern interimar”.

Votul de învestire începe la ora 16.00.

PNL şi USR au anunţat că votează la vedere pentru învestirea Guvernului Cîţu.

Şi Eugen Tomac a anunţat, joi, că parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru învestirea Guvernului Cîţu. El a precizat că, odată cu instalarea noului Executiv, va fi rezolvată criza politică. Rămâne doar criza de sănătate publică şi cea economică de rezolvat, a spus liderul PMP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici