Decizia luată în şedinţa CEx al PSD privind suspendarea primarului Sectorului 3 Robert Negoiţă

Marcel Ciolacu a anunţat că în şedinţa Comitetului Executiv de luni a fost luată decizia să fie anulată hotărârea de suspendare a lui Robert Negoiţă din PSD.

2639 afișări
Imaginea articolului Decizia luată în şedinţa CEx al PSD privind suspendarea primarului Sectorului 3 Robert Negoiţă

Decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă din PSD, anulată de CEx

„Am suspendat sau am anulat decizia de suspendare a dl Robert Negoiţă. Din acest moment decizia îi aparţine dacă vine în partid şi va dori să candideze din partea PSD, cum a făcut-o şi data trecută pentru Sectorul 3”, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul CEx.

Gabriela Firea a declarat, luni, înaintea şedinţei CEx, referitor la posibila anulare a suspendării lui Robert Negoiţă din PSD, că s-ar bucura deoarece a avut o colaborare bună cu acesta, iar în partid e bine să nu mai fie această atitudine de a fi exclus sau izolat, în cazul în care ai mesaje care contravin celor oficiale.

Robert Negoiţă a fost suspendat din PSD la începutul lunii iulie, pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate de Comitetul Executiv (CEx) al PSD. Decizia a fost luată ca urmare a „atacurilor repetate” pe care Negoiţă le-ar fi avut la adresa liderilor formaţiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici