Declaraţia de avere a Elenei Băsescu: Cât a costat ceasul primit cadou de la iubitul ei, Syda

Ceasul de lux primit cadou de Elena Băsescu de la Bogdan Ionescu, alias Syda, a apărut şi în declaraţia de avere a mezinei preşedintelui. Cadoul de Crăciun, un Hublot Big Bang Gold Ceramic cu aur de 18 carate şi piele de crocodil, pe care EBA l-a primit de la prietenul ei, a costat, potrivit declaraţiei de avere, 12.000 de euro .

689 afișări
Imaginea articolului Declaraţia de avere a Elenei Băsescu: Cât a costat ceasul primit cadou de la iubitul ei, Syda

Declaraţia de avere a Elenei Băsescu: Cât a costat ceasul primit cadou de la iubitul ei, Syda (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Pe site-urile de specialitate, preţul pentru acest model de ceas este de peste 15.000 de euro. Dacă în 2009, Elena Băsescu se putea lăuda cu bijuterii din aur şi ceasuri evaluate la 10.500 de euro, după ce a primit acest cadou de Crăciun, în 2010, suma s-a mărit la 22.500 de euro.

Diferenţa o reprezintă ceasul, a confirmat pentru gândul.info mezina preşedintelui. În conturi, Elena Băsescu mai are 16.197 euro, cu aproape 7.000 de euro mai puţin decât în 2009.

La capitolul datorii, europarlamentarul PDL figurează cu 6.169 de euro pe care îi are de dat către Piraeus Bank. De la Parlamentul European, EBA a primit, în 2010, 110.332 euro diurnă, 50.424 euro pentru cabinetul său şi o indemnizaţie de 74.958 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici