Declaraţia de avere a lui Alexandru Cumpănaşu: Venit anual de 1.1 milioane lei şi mai multe case decât Iohannis | DOCUMENT

Alexandru Cumpăşanu, candidat indepedent la alegerile prezidenţiale, are un venit anual de 1.132.933 de lei, deţine şase imobile cu o suprafaţă totală de 872 metri pătraţi, două terenuri şi două autoturisme, potrivit declaraţiei de avere depusă la BEC.

12726 afișări
Imaginea articolului Declaraţia de avere a lui Alexandru Cumpănaşu: Venit anual de 1.1 milioane lei şi mai multe case decât Iohannis | DOCUMENT

Cumpănaşu are un venit anual de 1,1 milioane lei, şase imobile, două terenuri şi două maşini

Alexandru Cumpănaşu deţine două terenuri cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, achiziţionaţi între anii 2016 şi 2017, iar soţia acestuia deţine un teren de 117 metri pătraţi, cumpărat în anul 2014, potrivit declaraţiei de avere depuse de acesta la Biroul Electoral Central.

Cumpănaşu mai deţine şi şase imobile cu o suprafaţă 872 de metri pătraţi, cumpărate între 2013 şi 2017, iar pe numele soţiei sale se regăseşte un altul de 78 de metri pătraţi.

Printre automobilele acestuia se regăsesc un Subaru din anul 2008 şi un autoturism Mercedes din anul 2018.

Activele financiare ale acestuia din conturi bancare şi fonduri de investiţii sunt în valoare de 260.862 de lei şi 17.000 de euro.

Alexandru Cumpănaşu mai are şi un împrumut de 152.972 de lei către Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei.

În ceea ce priveşte datoriile acestuia, acesta are un împrumur de 330.000 de euro al cărui creditor este o persoană fizică şi un altul de 171.000 de lei.

Venitul anual al lui Alexandru Cumpănaşu se ridică la suma de 1.132.933 de lei pe an, provenit din salarii, dreputri de autori şi chirii, iar soţia acestuia are un venit anual de 595.826, provenit din salarii, drepturi de autor şi prestări de servicii.

Alexandru Cumpănaşu şi-a depus, duminică, la BEC, candidatura, în calitate de independent, la alegerile prezidenţiale. El a reuşit să strângă peste 230.000 de semnături.

BEC a sesizat Parchetul în privinţa mai multor candidaţi la alegerile prezidenţiale, în contextul în care în urma verificărilor instituţia a constatat elemente de similitudine în semnăturile depuse de către aceştia. Printre candidaţi se numără şi Alexandru Cumpănaşu.

În schimb, Biroul Electoral Central a decis validarea candidaturii lui Alexandru Cumpănaşu pentru prezidenţiale, cu precizarea că a fost sesizat Parchetul în privinţa suspiciunii unor semnături false depuse de către acesta.

Alegerile prezidenţiale au loc pe 10 noiembrie, urmând ca al doilea tur să fie organizat pe 24 noiembrie. În Diaspora, primul tur de scrutin are loc în perioada 8-10 noiembrie.

Declaraţie de avere - Alexa... by Mediafax.ro on Scribd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici