Delegaţii la Congresul PSD i-au aplaudat pe Lucian Bute şi Cristina Anghel

Delegaţii la Congresul PSD i-au apludat îndelung, sâmbătă, la îndemnul preşedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care şi-a păstrat titlul mondial pentru a şasea oară, precum şi pe învăţătoarea Cristina Irina Anghel, aflată în greva foamei.

20 afișări
Imaginea articolului Delegaţii la Congresul PSD i-au aplaudat pe Lucian Bute şi Cristina Anghel

Delegaţii la Congresul PSD i-au aplaudat pe Lucian Bute şi Cristina Anghel (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Trebuie să fie aplaudat de toată România, chiar dacă pe postul public nu a avut loc, probabil acolo era Boc - Lucian Bute cred că merită aplaudat. Avem atât de puţine momente de bucurie în această ţară, încât trebuie să ne bucurăm de ele. Avem nevoie de oameni bătăioşi în aceată ţară", i-a îndemnat Victor Ponta pe delegaţii la Congresul PSD.

El a indicat şi cea de-a doua persoană care trebuie aplaudată - Cristina Irina Anghel, învăţătoare la Şcoala nr. 2 din Caracal, care se află în greva foamei.

"A doua persoană este doamna Anghel. Aş vrea să-i transmitem în această a 55-a zi de grevă a foamei în primul rând solidaritatea celor 5000 de oameni prezenţi aici, dar şi un angajament pentru dascălii din această ţară, pentru oamenii care muncesc cinstit în această ţară că PSD, dacă şi când va guverna România, va încerca să-i apere, nu să-i umilească şi să-i lase să moară în dispreţul oricăror legi ale unui stat democratic", a adăugat preşedintele PSD.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şasea oară, după ce l-a învins pe Jesse Brinkley, prin KO, în repriza a noua, într-un meci disputat la Centre Bell, în faţa a 11.682 de spectatori.

Cristina Anghel a intrat în greva foamei pe 26 august, ca formă de protest faţă de diminuările salariale, ea informând Direcţia de Sănătate Publică Olt, Serviciul de Ambulanţă Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primăria şi unitatea de învăţământ unde predă de intenţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici