Demisia Sorinei Pintea din funcţia de manager al Spitalului din Baia Mare a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Maramureş

Demisia Sorinei Pintea din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a fost înregistrată, joi, la Consiliul Judeţean Maramureş, iar Consiliul de Administraţie al unităţii medicale urmează să fie propus un manager interimar.

1397 afișări
Imaginea articolului Demisia Sorinei Pintea din funcţia de manager al Spitalului din Baia Mare a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Maramureş

Demisia Sorinei Pintea din funcţia de manager al Spitalului din Baia Mare a fost înregistrată la Consiliul Judeţean Maramureş

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că interimatul va fi asigurat până la organizarea unui concurs pentru postul de manager al spitalului.

„A fost înregistrată, joi, la Consiliului Judeţean Maramureş demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă <Dr. Constantin Opriş> Baia Mare a Sorinei Pintea. S-a întrunit şi Consiliul de Administraţie al spitalului care a luat act de demisie şi a decis că urmează să fie făcută o propunere pentru un manager interimar până la organizarea unui concurs pentru acest post”, au spus reprezentanţii CJ Maramureş.

În demisia înregistrată la CJ Maramureş, Sorina Pintea a scris că a demisionat din funcţia de manager al spitalului din Baia Mare având în vedere că este cercetată penal într-un dosar al DNA şi pentru o bună desfăşurare a urmăririi penale şi a procesului penal.

„Astfel, pentru a nu exista posibilitatea teoretică şi faptică de a influenţa potenţiali martori angajaţi ai spitalului, cât şi pentru a nu avea funcţie de conducere în calitate de ordonator de credite, am luat prezenta decizie, la care se adaugă starea precară de sănătate”, a scris Pintea.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici