Deputaţii au liber luni, pentru a putea participa la deschiderea noului an şcolar

Deputaţii vor avea, luni, activitate în teritoriu pentru a putea participa la deschiderea noului an şcolar, a decis Biroul Permanent al Camerei.

119 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au liber luni, pentru a putea participa la deschiderea noului an şcolar

Deputaţii au liber luni, pentru a putea participa la deschiderea noului an şcolar (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Secretarul Camerei Niculae Mircovici a anunţat, după şedinţa Biroului Permanent, că programul de lucru al deputaţilor pentru săptămâna viitoare este diferit, luni fiind activităţi în terotorii datorită începerii anului şcolar.

Potrivit lui Mircovici, săptămâna viitoare, marţi şi miercuri, vor fi şedinţe de plen al Camerei.

El a adăugat că miercuri va fi vot final în măsura în care de la comisii vor veni rapoarte şi vor exista proiecte care să fie votate în plen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici