Deputaţii au respins moţiunile simple ale PNL pe FMI şi Cecetare

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi după-amiază, cele două moţiuni simple iniţiate de PNL pe tema acordului cu FMI şi pe domeniul Cercetării, acestea fiind respinse cu majoritate de voturi, moţiunea FMI primind un vot favorabil şi din partea preşedintelui Camerei, Roberta Anastase.

14 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au respins moţiunile simple ale PNL pe FMI şi Cecetare

Deputaţii au respins moţiunile simple ale PNL pe FMI şi Cecetare (Imagine: Mediafax Foto)

Moţiunea simplă privind acordul cu FMI, intitulată "Dumneavoastră aţi promis, noi plătim, spuneţi-ne adevărul", a fost respinsă de plen cu 174 de voturi "împotrivă", fiind înregistrate doar 64 de voturi "pentru" şi 2 abţineri.

Conform votului electronic, pentru moţiunea pe tema FMI au votat, pe lângă deputaţii PNL şi UDMR, deputaţii PSD Ioan Cindrea, Vasile Bleotu, Florin Luca, deputatul PC Sergiu Andon, precum şi deputaţii PDL Roberta Anastase, preşedintele Camerei şi Ioan Holdiş.

Cea de-a doua moţiune simplă iniţiată de liberali, pe domneiul Cercetării, intitulată "Noul FSN a trântit cercetării româneşti uşa în nas", care a fost dezbătută în plenul Camerei marţi, a fost respinsă cu 170 de voturi "împotrivă", 64 "pentru" şi cinci abţineri.

Moţiunea pe tema cercetării a fost votată de doi deputaţi PSD - Ioan Cindrea, Vasile Bleotu şi trei deputaţi PDL - Stelian Fuia, Călin Potor şi Sever Voinescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici