Deputaţii din Forţa Dreptei şi USR au depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode

Moţiunea simplă „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” a fost înregistrată astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, sub semnătura parlamentarilor din Forţa Dreptei şi din Uniunea Salvaţi România.

257 afișări
Imaginea articolului Deputaţii din Forţa Dreptei şi USR au depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode

Deputaţii din Forţa Dreptei şi USR au depus o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode

„Lucian Bode trebuie să dea socoteală în Parlament, cu prilejul dezbaterii moţiunii simple, pentru activitatea desfăşurată în fruntea ministerului. În loc să se preocupe de siguranţa cetăţenilor, actualul ministru al Afacerilor Interne sfidează inteligenţa românilor patronând una dintre cele mai mizerabile afaceri de corupţie de după Revoluţie, în favoarea unor apropiaţi ai preşedintelui Klaus Iohannis. Parlamentarii din Forţa Dreptei susţin retragerea sa din funcţia de ministru de Interne şi solicită tuturor parlamentarilor ca prin vot să se disocieze de practicile toxice şi antidemocratice ale lui Lucian Bode”, potrivit unui comunicat de presă.

În opinia semnatarilor, „cea mai mare reuşită a domnului Bode, după aproape doi ani de mandat, este licitaţia cu dedicaţie pentru achiziţia a 600 de BMW-uri de la prietenul preşedintelui Klaus Iohannis”.

„În schimb, acolo unde ar fi fost nevoie de domnia sa, nu s-a văzut niciun fel de implicare. Spre exemplu, de abia acum a început folosirea brăţărilor de monitorizare a agresorilor în cazurile de violenţă domestică. Şi e vorba doar de un proiect-pilot în câteva locuri”, potrivit moţiunii

Potrivit Regulamentului, moţiunea trebuie supusă dezbaterii şi votului în plenul Camerei Deputaţilor în maximum o săptămână de la data depunerii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici