Deputaţii PNL şi PSD au părăsit lucrările Camerei, nemulţumiţi că şedinţa este condusă de Anastase

Deputaţii PNL şi cei ai PSD au părăsit, luni, lucrările Camerei Deputaţilor, după ce s-au arătat din nou nemulţumiţi de faptul că şedinţa era condusă de Roberta Anastase, pe care au acuzat-o de fraudarea legii pensiilor.

18 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PNL şi PSD au părăsit lucrările Camerei, nemulţumiţi că şedinţa este condusă de Anastase

Deputaţii PNL şi PSD au părăsit lucrările Camerei, nemulţumiţi că şedinţa este condusă de Anastase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu vom renunţa la această formă de protest", a spus liberalul Ludovic Orban, în timp ce Mircea Duşa (PSD) a spus că acordă reprezentanţilor puterii "timp de gândire, o noapte", pentru a găsi o soluţie privind deblocarea lucrărilor de la Camera Deputaţilor.

În absenţa reprezentanţilor PNL şi PSD, plenul Camerei a aprobat introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor a unui proiect de modificare a Regulamentului Camerei, iniţiat de PDL, care propune eliminarea obligativităţii cvorumului la şedinţele Biroului Permanent al Camerei.

Proiectul de modificare a Regulamentului urmează să fie dezbătut în plenul Camerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici