Deputatul cu 17 case, Mircea Vasile Cazan: „N-aş dori nimănui să fie în locul meu acum, la ce cheltuieli de întreţinere am iarna!” Cine are o casă mai mare ca „palatul Videanu”

Unui parlamentar român îi revin, în medie, 356,3 metri pătraţi locuibili, conform ultimelor declaraţii de avere publicate pe site-urile celor două camere. În total, cei 470 de parlamentari au locuinţe de 167.458 de metri pătraţi, cât însumează cele 1.064 de case, apartamente şi case de vacanţă trecute în declaraţii.

152 afișări
Imaginea articolului Deputatul cu 17 case, Mircea Vasile Cazan: „N-aş dori nimănui să fie în locul meu acum, la ce cheltuieli de întreţinere am iarna!” Cine are o casă mai mare ca „palatul Videanu”

Deputatul cu 17 case, Mircea Vasile Cazan: „N-aş dori nimănui să fie în locul meu acum, la ce cheltuieli de întreţinere am iarna!” Cine are o casă mai mare ca „palatul Videanu” (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La toate acestea, se adaugă 73 de spaţii comerciale, ducând totalul imobilelor la 1.137 - conform calculelor blogulparlamentarului.ro.

295 de parlamentari deţin 434 de case de locuit, 310 parlamentari au 526 de apartamente, 90 de parlamentari au 104 case de vacanţă, iar la 55 de parlamentari le revin 73 de spaţii comerciale.

Citeşte mai multe despre deputatul cu 17 case pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici