Diaconescu (PSD) nu va candida de pe o poziţie eligibilă pentru PE

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu spune, într-o postare pe blogul personal, că nu va candida de pe o poziţie eligibilă pentru Parlamentul European, dar că se va implica în campania partidului pentru alegerile europene şi va rămâne "acasă spre bucuria multora".

1 afișare
Imaginea articolului Diaconescu (PSD) nu va candida de pe o poziţie eligibilă pentru PE

Diaconescu (PSD) nu va candida de pe o poziţie eligibilă pentru PE

Unele informaţii şi comentarii, atât din presă scrisă, cât şi din blogosferă au acreditat ideea că vicepreşedintele PSD va ocupa o poziţie fruntaşă pe lista pentru PE a social-democraţilor întrucât ar fi un candiat cu şanse atât pentru şefia partidului, cât şi la următoarele alegeri prezidenţiale, trimiterea sa în Legislativul european având semnificaţia unei îndepărtări de pe scena politică internă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici