Diaconescu: PSD nu va face parte dintr-un guvern de dreapta

Purtătorul de cuvânt al PSD Cristian Diaconescu a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că PSD îşi menţine decizia de a nu vota şi de a nu participa la formarea unui guvern de dreapta.

3 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: PSD nu va face parte dintr-un guvern de dreapta

Diaconescu: PSD nu va face parte dintr-un guvern de dreapta

Diaconescu a răspuns astfel afirmaţiilor lui Gyory Frunda conform cărora, după alegerile europarlamentare, actualul Cabinet ar putea fi remaniat, incluzând ca miniştri membri ai PD şi ai PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat că, pentru social-democraţi, rămâne valabilă decizia de a nu vota în favoarea unui guvern de dreapta şi nici de a se asocia cu alte partide într-un guvern de dreapta.

„O discuţie despre asocieri la guvernare nu îşi are niciun rost fără a discuta un program de guvernare”, a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici