Dinescu şi Boureanu s-au făcut ca la uşa cortului la TV

Confruntările pe teme politice sau având ca plecare un astfel de pretext au ajuns la paroxism. Un exemplu în acest sens este încăierarea în toată regula izbucnită, marţi seara, la Realitatea Tv, între poetul Mircea Dinescu şi democrat-liberalul Cristian Boureanu, informează cotidianul Gândul.

94 afișări
Imaginea articolului Dinescu şi Boureanu s-au făcut ca la uşa cortului la TV

Dinescu şi Boureanu s-au făcut ca la uşa cortului la TV

Enunţarea de către Mircea Dinescu a noii perspective din care preşedintele Traian Băsescu îl priveşte acum pe Klaus Iohannis l-a făcut pe Boureanu să explodeze. El l-a acuzat pe Dinescu că nu discută în politică despre idei. "Eşti mistuit de idei", i-a replicat Dinescu. "Auzi, poetule..." a spus Boureanu. "Nu fi nesimţit. Poet e tac-tu", a replicat din nou Dinescu. "Eşti şi analfabet; bişniţar, ce eşti tu?" a mai spus Dinescu.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici