Discuţii PSD, PNL, UDMR: Numărul ministerelor s-ar putea mări la 20

Numărul ministerelor ar putea creşte până la 20, a fost una din temele discutate marţi de liderii PNL, PSD şi UDMR, anunţă liderul liberalilor, Florin Cîţu.

1425 afișări
Imaginea articolului Discuţii PSD, PNL, UDMR: Numărul ministerelor s-ar putea mări la 20

Discuţii PSD, PNL, UDMR: Numărul ministerelor s-ar putea mări la 20

„Nu am discutat despre ministere sau despre funcţia de premier. Este o discuţie despre extinderea numărului de ministere. Maxim 20”, spune Florin Cîţu după discuţiile cu liderii PSD şi UDMR pentru formarea unei alianţe guvernamentale.

El precizează că discuţiile pe programul de guvernare încep miercuri.

De asemenea, Cîţu spune că în perioada următoare nu trebuie crescute taxele, iar cota de impozitare trebuie să fie unică, nu progresivă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici