Dispute în plenul Camerei între putere şi opoziţie legate de ordinea de zi

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor a fost reluată, luni, după o pauză de consultări de 20 de minute, cu apel nominal, solicitat de PNL, care a invocat lipsa de cvorum necesară derulării şedinţei.

22 afișări
Imaginea articolului Dispute în plenul Camerei între putere şi opoziţie legate de ordinea de zi

Dispute în plenul Camerei între putere şi opoziţie legate de ordinea de zi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu avem cvorum, nu putem vota nimic. Cel mai nimerit moment acum este cel al apelului nominal ca să ştim cum stăm cu cvorumul şi poate aşa şi unii colegi de la putere vor dori să vină în sală", a precizat de la tribuna Camerei viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu.

Preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean, a subliniat că în momentul votului asupra ordinii de zi şi a programului de lucru, de dinaintea pauzei de consultări, a existat cvorum de lucru.

El a ţinut, însă, să dea curs solicitării PNL, hotărând efectuarea apelului nominal şi solicitând ca în cazul deputaţilor absenţi să se aplice prevederile regulamentului.

Deputaţii puterii şi cei ai opoziţiei au avut, luni, o serie de dispute despre adoptarea de către plen a ordinii de zi şi a programului de lucru pentru săptămâna în curs, şedinţă fiind suspendată, la propunerea PSD, pentru o pauză de consultări de 20 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici