Doi deputaţi neafiliaţi au anunţat că vor vota pentru moţiunea de cenzură iniţată de PNL

Deputaţii neafiliaţi Mihaela Stoica şi Virgil Guran au anunţat joi că vor vota în favoarea moţiunii de cenzură iniţiată de PNL. Stoica, deputat de Neamţ este membră a Comisiei pentru muncă şi a fost până în 2013 vicelider al grupului PDL, după care a devenit deputat neafiliat.

175 afișări
Imaginea articolului Doi deputaţi neafiliaţi au anunţat că vor vota pentru moţiunea de cenzură iniţată de PNL

Doi deputaţi neafiliaţi au anunţat că vor vota pentru moţiunea de cenzură iniţată de PNL (Sursa: Camera Deputaţilor)

"voi sancţiona, votând moţiunea de cenzură, şi jignirile pe care un ministru al Guvernului PSD, respectiv Ioan Rus, le-a adus celor trei milioane de români plecaţi în străinătate, dar şi soţiilor şi copiilor lor rămaşi în ţară. Ioan Rus şi şeful său, Victor Ponta, au aceeaşi atitudine ostilă faţă de românii din străinătate, pe care nu s-au sfiit să o declare şi public. Ioan Rus a plecat azi. Mâine trebuie să plece şi Victor Ponta", spune Mihaela Stoica.

Şi deputatul Virgil Guran spune că printre motivele pentru care a decis să voteze pentru moţiunea de cenzură se află declaraţiile lui Rus, pe care le consideră "o jignire inimaginabilă la adresa a milioane de români' şi care trădează "dispreţul PSD şi al guvernului condus de Victor Ponta la adresa românilor plecaţi la muncă în străinătate şi faţă de familiile lor rămase acasă".

Guran, deputat de Prahova este membru al Comisiei pentru politică economică şi a fost până în 2014 secretar al grupului PNL din Cameră.

Şi deputatul Petru Movilă a anunţat joi seara că va vota pentru moţiunea de cenzură.

"Astăzi am mai aflat, cu stupoare, o veste: un ministru al guvernului condus de Victor Ponta i-a jignit mitocăneşte pe românii care lucrează în străinătate şi pe familiile lor rămase acasă. Demisia ministrului în cauză nu este suficientă, declaraţiile lui trădează dispreţul întregului Guvern şi al Partidului Social Democrat faţă de românii care câştigă o pâine în străinătate", spune Movilă.

Deputat de Iaşi, Movilă este membru al Comisiei pentru sănătate şi a fost până anul trecut membru al grupului PDL.

Deputatul neafiliat Viorel Blăjuţ a anunţat doar că nu va boicota votul. "Consider că împiedicarea parlamentarilor puterii de a-şi exercita dreptul de vot arată că iniţiatorii moţiunii au dreptate", spuen Blăjuţ.

Deputat de Iaşi, Blăjuţ este membru al Comisiei pentru politică economică şi a fost membru al grupurilor PP-DD şi PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici